• الحرشة محشوة بالفلفل الأحمر
  • صينية البطاطس بالفرماج
  •  حلوى محشوة باللوز
  •  طاجين الحوت والخضر
  • الكسكس بالتفاية

طبقات جيلي

الأحد، 2 فبراير 2014 التسميات:

طبقات جيلي
الطبقه الاولى :
جيلي لون برتقالي او حسب رغبتك حضريه
حسب التعليمات الموجودة عليه واتركيه ليجمد قليلا
ضعي حبات الخوخ" معلب " في القالب
(يستحسن قالب زجاج او معدن مش بلاستيك ليسهل قلبها )..
ثم ضيفي عليه الجيلي وضعيه بالثلاجه قليلا ليجمد قليلا مو يجمد كامل ( لما نضيف الطبقه التانيه يلتصقوا معا)...
الطبقه التانية:
2 ظرف جيلاتين مذاب في 1\2 كوب ماء بارد يضاف اليه 1 1\2 كوب ماء مغلي واضيفي اليهم علبة حليب محلي مركز وحركيهم كويس فيها

ممكناضافة القليل من عصير الخوخ اللي في العلبه لحد ما الخليط يكون متجانس وناعم

نضعها في الثلاجه لحد ماتتماسك قليلا

ونضيفها للطبقه الاولي

ملاحظة الطبقه الاولي ما تكون جمدت تماما حتى يمسكوا الطبقات مع بعض



0 التعليقات:

إرسال تعليق

 
"مطبخ مايسة" © 2010 | تعريب وتطوير : سما بلوجر | Designed by Blogger Hacks | Blogger Template by ColorizeTemplates